18.09.2018 Pranešimas

Jubiliejinėje statybininkų dienoje įvertinti pažangiausieji specialistai

Rugsėjo 7 d. Druskininkuose įvyko kasmetinė Statybininkų dienos šventė, o Lietuvos statybininkų asociacija paminėjo 25-erių metų veiklos jubiliejų. Iškilmių metu apdovanoti pažangiausi metų statybų sektoriaus specialistai. Didžiuojamės, jog šventės metu buvo įvertinti ir „Caverion Lietuva“ darbuotojai.
Mūsų įmonės projektų valdymo skyriaus projektų vadovas Tomas Pilipavičius buvo įvertintas LR ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio padėka ir montavimo darbų vadovas Erlandas Narkūnas apdovanotas LR Aplinkos ministro Kęstučio Navicko padėkos raštu.

Trumpai apie Tomą ... Tomas savo pasiekimais įrodė plačias galimybes profesinėje srityje. Jis yra atsakingas ir kompetentingas sudėtingų rekonstruojamų objektų projektų vadovas. Vykdydamas garantinius įsipareigojimus užsakovams bei organizuodamas garantinių darbų atlikimą nuolat įsigilina ne tik į pasekmes tačiau ir į priežastis, dažnai sprendžia sudėtingus nestandartinius techninius klausimus, suranda defektų būdus veikiančiuose objektuose, dalinasi informacija su kolegomis prevencijos tikslais.

Trumpai apie Erlandą ... Erlandas yra labai pozityvus, pilietiškas ir tobulėti linkęs darbuotojas. Dirbdamas projektuose pasitelkia ne tik profesines žinias, bet ir kūrybiškumą. Ypatingą dėmesį skiria darbo vietos saugumui. Darbuotojas yra iniciatyvus ieškant tinkamiausių sprendimų pritaikytų saugiems statybos darbams/procesams atlikti ir įgyvendinti, glaudžiai bendradarbiauja su įmonės Darbuotojų saugos ir sveikatos (DSS) tarnyba, rūpinasi dokumentacija ir jos pildymu, atidžiai pritaiko DSS procesus kiekvienam objektui, domisi aplinkosauginėmis naujovėmis. Jis rūpinasi ne tik savo bet ir kitų darbuotojų darbo sąlygomis. Teikia darbo priemonių, darbuotojų saugos ir sveikatos bei veiklos efektyvinimo pasiūlymus.
Sveikiname Tomą ir Erlandą! Didžiuojamės jų darbais, profesionalumu bei motyvacija.

Daugiau apie Statybininkų dienos šventę skaitykite portale statybininkai.lt >>

Susisiekite su mumis