02.05.2018 Pranešimas

Saugumo ir tvarkos palaikymo sprendiniai – verslui kuriantys pridėtinę vertę

Prieš porą metų tarptautinėje parodoje „Caverion Lietuva“ ir vokiečių kompanijos „Deister Electronic“ užmegzti kontaktai šiandien tapo patikimu verslo ryšiu, kuris į Baltijos šalių rinką atvedė modernius saugumo ir tvarkos palaikymo sprendinius. Pasaulinėje rinkoje gerai žinoma inovacijų kompanija „Deister Electronics“ jau daugiau nei 40 metų plėtoja produkciją ir sprendinius skirtus žmonių, daiktų, vertybių ar pastatų identifikavimui bei saugumui užtikrinti.

„Šiandieninei visuomenei saugumas, turto valdymas ir administravimas tampa realiu iššūkiu. Pamesti ar susimaišę raktai, popieriniai daiktų išdavimo registracijos žurnalai kelia daug problemų stambioms įmonėms, verslo centrams, viešbučiams ir panašaus pobūdžio organizacijoms. Mes džiaugiamės, kad atradome partnerius, kurių verslas atitinka ir mūsų lūkesčius. Tai geriausiai įrodo mūsų užsakovų jau įdiegtų sistemų įvertinimai, - teigia „Caverion Lietuva“ silpnų srovių sistemų grupės vadovas Aleksej Andrejev.

„Caverion Lietuva“ yra „Deister Electronic“ sertifikuota verslo partnerė, todėl įmonės specialistai gali pasiūlyti elektroninių darbo ir komunikacijos priemonių ar automobilių parko valdymo sprendinius, raktų valdymo ir rezervavimo sistemas, o taip pat ir kitos paskirties daiktų, tokių kaip, tarnybinių ginklų saugojimo bei išdavimo sistemas.
„Caverion Lietuva“ darbuotojai pagal individualius poreikius parinks optimaliausią sprendimą, kurį įgyvendins nuo idėjos iki veikiančios sistemos, atliks nuolatinę jos priežiūrą bei praves personalo mokymus apie sistemos eksploataciją.

Susisiekite su mumis