27.09.2018 Pranešimas

“Caverion Lietuva” komanda sudalyvavo pasaulio tvarkymo akcijoje

Rugsėjo viduryje vykusi pasaulinė tvarkymosi akcija „World Cleanup Day” šiais metais įtraukė ir „Caverion Lietuva” kolektyvą. Įmonės entuziastų komanda per vieną šeštadienio pusdienį suremontavo Asvejos regioniniame parke esančios Gurakalnės pelkės pažintinį taką.
Prieš dešimtmetį Estijoje užgimusi aplinkosauginė iniciatyva išaugo į daugiau nei 150 šalių jungiančią pilietinę akciją. Lietuvoje daugiau nei 100 įmonių bei organizacijų akcijos metu dėmesį sutelkė į 35 nacionalinius ir regioninius parkus, juose esančias takus, poilsio aikšteles, ežerus ir upes. „World Cleanup“ iniciatyvos pagrindinė idėja ne tik skatinti visuomenę atkreipti dėmesį į aplinkosaugines problemas, bet ir ugdyti žmonių sąmoningumą, bendrauti bei bendradarbiauti.
„Caverion Lietuva“ komanda džiaugiasi šios pilietinės akcijos rezultatais. Mums pavyko sėkmingai įgyvendinti restautuoto takelio misiją, sužinoti daugiau apie Asvejos regioninio parko istoriją, saugomas teritorijas, mes susipažinome su maloniais parko direkcijos darbuotojais ir smagiai bei turiningai praleidome laiką su kolegomis ir jų šeimų nariais.

Dėkojame visiems už sklandų bendradarbiavimą!

Susisiekite su mumis