22.04.2022

Dėmesys Baltijos jūrai – mūsų regiono perlui

Mūsų šalies krantus skalauja Baltijos jūra. Ši jūra yra jauniausia jūra pasaulyje, o jos ekosistema – viena unikaliausių mūsų žemyne. Todėl visi „Caverion“ darbuotojai, kurdami išmanius miestus, prisideda prie tvarios aplinkos kūrimo ir unikalių ekosistemų išsaugojimo.

Prieš metus „Caverion” korporacija savo iniciatyva paskelbė Baltijos jūros išsaugojimo kampaniją. Šiandien su džiaugmu pranešame, jog akcijos metumums pavyko surinkti 20 000 Eur, kuriuos paaukojome specialiam Johno Nurmineno Baltijos jūrą globojančiam fondui. Juk Baltijos jūra yra geografinė „Caverion“ širdis, jungianti beveik visas šalis, kuriose vykdome savo veiklą: Suomiją, Švediją, Norvegiją, Daniją, Vokietiją, Lenkiją, Estiją, Latviją ir Lietuvą.

„Gyvename Europos žemyne, kuriame nesame izoliuoti vieni nuo kitų, todėl iškylantys iššūkiai turi būti spendžiami susitelkus ir atsižvelgiant į visų mūsų gerovę. Ekologija yra vienas iš mūsų amžiaus prioritetų, todėl džiaugiamės, kad tiek „Caverion“ darbuotojai, tiek mūsų sukurto skaitmeninio išmaniojo miesto lankytojai įsitraukė į kilnią akciją ir prisidėjo prie tvarios aplinkos vystymo. Didžiuojamės šiuo pasiekimu ir sustoti nežadame. Turime tikslą kartu su Johno Nurmineno fondu kovoti su klimato kaitos poveikiu ir iki 2030 m. padaryti teigiamą poveikį klimatui 10 kartų didesnį nei įmonės paliekamas anglies pėdsakas. Nuolat tobuliname ir plečiame savo išmaniąsias technologijas ir skaitmeninius sprendimus, kad padidintume savo vertę klientams ir tuo pačiu prisidėtume prie tvaresnės aplinkos kūrimo.“ – dalijasi Jacobas Götzsche, „Caverion“ prezidentas ir generalinis direktorius.

 

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com