855x481_Caverion-05-23.png
25.05.2022

„Caverion Lietuva“ diegs verslo centro „Artery“ elektroninės saugos ir ryšių sistemas

„Caverion Lietuva“ įrengs Vilniaus Konstitucijos prospekte statomo, JAV architekto Danielio Libeskindo suprojektuoto verslo centro „Artery“ elektroninės saugos ir ryšių sistemas.

„Caverion Lietuva“ komanda bus atsakinga už naujojo pastato perspėjimo apie gaisrą ir evakavimosi valdymo, gaisro aptikimo, apsauginės signalizacijos, įeigos kontrolės, vaizdo stebėjimo bei elektroninių ryšių sistemų įdiegimą.

„Elektroninės saugos ir ryšių sistemos yra viena iš svarbiausių pastato inžinerinių ekosistemos dalių, nes užtikrina žmonių bei materialinių vertybių saugumą pastate. Mums išties džiugu, kad investuotojai, galvodami apie šią dalį, įvertino mūsų įmonės darbuotojų sprendinius ir kompetencijas bei pasirinko mus kaip partnerius. Mus džiugina ir mūsų kliento pasirinkimas, nepaisant kainų kilimo iššūkio, komplekse naudoti tik Europos ir JAV gamintojų sprendimus,“ – komentuoja „Caverion Lietuva“ skyriaus vadovas Aleksej Andrejev.

Naujasis A+ verslo centras suprojektuotas pasaulinio garso JAV architekto Danielio Libeskindo. Visi darbai organizuojami pagal BREEAM (angl. Building Research Establishment Environmental Assessment Method) sertifikavimo reikalavimus, todėl pasižymi aukščiausiais tvarumo standartais. 20 aukštų pastatą sudarys 7 aukštų podiumo dalis ir 20 aukštų bokštas.

Sostinės Konstitucijos prospekte statomas aukščiausius tvarumo standartus atitinkantis kompleksas duris atvers 2023 m. vasaros pabaigoje.

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com