31.08.2020 Pranešimas

Pirmoji „Maxima“ Šventojoje – inžinerinėmis sistemomis rūpinasi „Caverion Lietuva“

„Caverion Lietuva“ tęsia ilgalaikę partnerystę su prekybos tinklu „Maxima“. Įmonės bendradarbiauja jau daugiau nei dešimtmetį, o šiemet, atsidarius pirmajai „Maxima“ parduotuvei Šventojoje, „Caverion Lietuva“ tapo atsakinga ir už šio pastato inžinerinių sistemų priežiūrą.


Naujoji „Maxima“ parduotuvė Šventojoje atidaryta rugpjūčio viduryje ir tai yra pirmoji šio tinklo parduotuvė mieste. Šiuolaikiškai įrengtoje prekybos vietoje klientai ras daugybę prekių vienoje vietoje, o pastate įdiegtos inžinerinės sistemos, kuriomis rūpintis patikėta įmonei „Caverion Lietuva“, užtikrins patogias ir saugias sąlygas tiek darbuotojams, tiek klientams.

„Mums – Klaipėdos skyriui – dar viena prižiūrima parduotuvė šiame regione – tai didelis įvertinimas bei motyvacija. Džiaugiamės, kad vienas didžiausių parduotuvių tinklų Lietuvoje jau tiek metų mumis pasitiki ir suteikia galimybę užtikrinti su inžinerinėmis sistemomis susijusį saugumą ir patogumą.“ – dalinasi „Caverion Lietuva“ Statinių ūkio valdymo paslaugų verslo Klaipėdos skyriaus vadovas Donatas Gedmintas.

Klaipėdos skyrius rūpinsis naujosios parduotuvės šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo, elektros, vandentiekio – nuotekų, dūmų šalinimo ir priešgaisrinio vandentiekio sistemomis. Kaip ir kituose „Maxima“ parduotuvių pastatuose, „Caverion Lietuva“ darbuotojai atliks profilaktinius sistemų patikrinimus, užtikrins nepriekaištingą jų veikimą ir nedelsiant pašalins kilusius gedimus, kad vietiniai Šventosios gyventojai ir miesto svečiai galėtų lengvai ir greitai apsipirkti.

Susisiekite su mumis