25.08.2020 Pranešimas

Pabaigtas sveikatos priežiūrai reikšmingas projektas

„Caverion Lietuva“ baigė 2019 m. Kaune atidarytos „Hollister Lietuva” gamyklos įrengimo projektą. „Hollister Incorporated” priklausančios gamyklos veikla, susijusi su sveikatos priežiūros produktų gamyba, reikšminga visoje Europoje, todėl ir inžineriniai sprendimai, kuriais rūpinosi „Caverion Lietuva” reikalavo ypatingo dėmesio, atidumo bei dirbančios komandos patirties.

„Sveikatos priežiūros produktų gamyboje būtina laikytis itin griežtų švaros ir saugumo reikalavimų, todėl ieškojome užtikrintų ir patyrusių partnerių, kurie įrengtų vieną moderniausių įmonės gamyklų. Partnerystė su „Caverion Lietuva“ pasiteisino ir dabar galime sėkmingai rūpintis oresnio ir patogesnio gyvenimo užtikrinimu žmonėms, kurie naudoja mūsų gaminius ir paslaugas“ – pasakoja „Hollister Lietuva“ generalinis direktorius Shane J. Caher.

Projekto metu buvo įrengtos modernios pastato inžinerinės sistemos, kurios pasižymi aukštu energetiniu efektyvumu. Vėlesniame etape „Caverion Lietuva” buvo atsakinga už didžiausių šalyje švarių patalpų, atitinkančių ISO 8 švarumo klasę pagal ISO 14644 standartą, įrengimą.

Greta esančio pastato buvo įrengta ir cheminių medžiagų saugykla. Tokios saugyklos įrengimui reikalingas ypatingas kruopštumas, kadangi viena klaida gali lemti milžiniškus nuostolius. „Caverion Lietuva“ komandą sudarė daug metų patirties turintys savo srities profesionalai, o saugyklos įrengimui naudota neeilinė, itin jautri technika, kuri specialistams padėjo saugyklą įrengti sklandžiai ir kokybiškai.

Vienoje moderniausių „Hollister Incorporated“ gamyklų Lietuvoje gaminami stomos priežiūros produktai, o šią vasarą gamykloje atidaryta dar viena, nauja produktų linija, skirta šlapimo šalinimo sutrikimų priežiūrai

„Šis reikšmingas su sveikatos priežiūra susijęs projektas pareikalavo „Caverion Lietuva“ komandos ypatingo kruopštumo, tikslumo ir aukštų kompetencijų, tačiau rezultatas džiugina. Tikimės, kad „Hollister Lietuva“ ir toliau sėkmingai plės savo veiklą naujojoje gamykloje“ – partnerystės laimėjimais dalinasi „Caverion Lietuva“ generalinis direktorius Egidijus Šydeikis.

„Caverion Lietuva“ yra viena didžiausių statinių inžinerinių sistemų projektavimo, įrengimo bei statinių ūkio priežiūros įmonių Lietuvoje, priklausanti tarptautinei „Caverion“ korporacijai. „Caverion Lietuva“, kurios komandą sudaro daugiau nei 450 žmonių, dirba su Lietuvos ir užsienio projektais, o 2019 metai įmonės pajamos siekė 41 mln. eurų.

 

Susisiekite su mumis