17.03.2019 Pranešimas

„Caverion Lietuva“ VGTU studentų karjeros galimybių renginyje

"Caverion Lietuva" sudalyvavo didžiausiame metiniame Vilniaus Gedimino technikos universiteto renginyje "VGTU Karjeros dienos 2019"
Kovo 14 d. VGTU centriniuose rūmuose daugiau nei 100 Lietuvoje veikiančių verslo organizacijų pristatė savo veiklą ir pasiekimus jaunajai būsimų specialistų kartai.
Šiais metais „Caverion Lietuva“ turėjo galimybę prisistatyti VGTU studentų bendruomenei ne tik kontaktų mugės metu. Renginio išvakarėse kovo 13d. generalinis direktorius Egidijus Šydeikis apie mūsų istoriją ir ateities planus papasakojo susidomėjusiems studentams paskaitos metu. Sekantis šio projekto etapas - balandžio 10 d. studentų vizitas į mūsų įgyvendintą ir prižiūrimą objektą - verslo centrą K29, Vilniuje.

„Džiaugiamės, matydami tikrai nemažą būrį smalsių ir dirbti norinčių jaunų žmonių. Mes žinome, kaip svarbu karjeros pradžioje išsibandyti savo galimybes. Todėl siūlome būsimiems specialistams pradėti savo karjeros kelią pas mus,“ – pasakoja E. Šydeikis.

Įmonės administracija planuoja artimiausiu metu susisiekti su visais studentais, kurie renginio metu pasidalino savo kontaktais.

Susisiekite su mumis