„Triton“ skelbia "Caverion" ir "Assemblin" korporacijų apjungimo pradžią
05.03.2024

„Triton“ skelbia "Caverion" ir "Assemblin" korporacijų apjungimo pradžią

"Caverion" ir "Assemblin" korporacijos susijungs ir sukurs pirmaujančią Šiaurės Europos statinių priežiūros ir inžinerinių sistemų montavimo organizaciją. Naujosios organizacijos būstinė bus Stokholme, Švedijoje.   

"Triton Investment Advisers LLP", valdanti fondą "Triton Fund V" (toliau kartu - "Triton") sudarančius subjektus, kurie netiesiogiai kontroliuoja bendrovę "Crayfish BidCo Oy", kovo 5 d. pranešė apie ketinimą sujungti savo portfelio įmones "Assemblin Group AB" (toliau - "Assemblin") ir "Caverion Corporation" (toliau - "Caverion") ir sukurti naują prekės ženklą - "Assemblin Caverion Group". "Crayfish BidCo Oy" priklauso maždaug 94,39 % visų "Caverion" apyvartoje esančių akcijų ir balsų (neįskaitant savų akcijų).

Šis sujungimas suvienys abiejų organizacijų stipriąsias puses ir pajėgumus, pasiūlys platesnį paslaugų asortimentą ir teiks tvarius inžinerinius sprendinius ženkliai didesniam užsakovų ratui.

Įgyvendinus susijungimą, "Assemblin Caverion Group" veiks dešimtyje šalių, jos metinė apyvarta sieks apie 3,8 mlrd. eurų / 43,5 mlrd. Švedijos kronų ir joje dirbs apie 21 900 kvalifikuotų darbuotojų. Po susijungimo "Assemblin Caverion Group" taps rinkos lydere, teikiančia išsamiausius ir pažangiausius inžinerinius sprendinius visuose statinio gyvavimo ciklo etapuose. Sujungimas bus vykdomas atliekant vidinį "Triton" restruktūrizavimą, po kurio "Triton" nuosavybės teisės į "Assemblin" ir "Caverion" bus sujungtos į tą pačią holdingo struktūrą. Todėl sujungimas neturės įtakos "Caverion" veiklai.

 Detaliau apie šį susijungimą kviečiame skaityti spaudos pranešimą paspaudus šią nuorodą >>

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com