20.01.2023

„Caverion Lietuva“ projektai už šalies ribų

Būnant „Caverion Lietuva“ komandos dalimi, projektai laukia ne tik Lietuvoje, tačiau ir kitose šalyse? Tikrai taip! Šiuo metu 45 komandos nariai darbuojasi Švedijoje.

„Praėjusią savaitę lankiausi šiame objekte ir likau išties nustebintas aukščiausiais saugos laikymosi rezultatais. Ko gero, daugelis, girdėję apie Caverion, žino ir tai, jog saugumas mus yra numeris vienas. Šis projektas ne išimtis – objekte visada yra du DSS (darbuotojų saugos ir sveikatos) atstovai, su kuriais kiekvieną rytą yra aptariamos numatomos rizikos, o pradėjus naujus darbus, atliekamas rizikos vertinimas bei gelbėjimo planas įvykus nelaimei. Tai yra itin svarbu, kadangi objekto plotas siekia net 23 000 kv.m.,“ – įspūdžiais dalinosi Caverion Lietuva DSS specialistas Julius Podlipajevas.

„Džiaugiuosi galimybe prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo ir didžiuojuosi visa komanda, kuri kruopščiai atlikdama užduotis, siekia maksimaliausių rezultatų. Koncentracija, greitis, kruopštumas, efektyvumas ir organizuotumas – savybės, kuriomis pasižymi mūsų darbų procesai ir savybės, liekančios labiausiai įvertintos iš užsakovų pusės,“ – procesą komentavo projektų vadovė Justina Daujotytė.

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com