29.05.2023

Augančios partnerystės – pasitikėjimo ir kokybės ženklas

Augančios partnerystės – geriausias įrodymas, jog dirbame gerai ir judame tikslinga kryptimi.

2021 m. pasirašėme sutartį su automobilių plovyklos tinklu „Švaros broliai“ ir pradėjome prižiūrėti Rutkausko plovyklą Vilniuje. Šiai dienai partnerystė išaugo iki 13 plovyklų Vilniaus, Klaipėdos, Kauno, Panevėžio, Šiaulių ir Alytaus miestuose. Objektams teikiame inžinerinių sistemų – ŠVOK, elektros, vandentiekio ir konstrukcijų – priežiūrą.

„Nors plovyklos yra išsidėsčiusios per visą Lietuvą, mums tai nesudaro sunkumų, kadangi turime savo padalinius didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Dėl šios priežasties gebame greitai reaguoti į iškvietimus ir operatyviai bei profesionaliai išspręsti nesklandumus, kurie gali kilti plovyklose, dirbančiose itin dideliais krūviais ir turinčiose daug mechanizmų, veikiančių nuolatinėje drėgmėje“, – mintimis dalinosi Vydmantas Dragūnas, „CaverionLietuva“ projektų vadovas.

„Džiaugiamės efektyvia partneryste ir operatyviu darbu, sprendžiant techninius iššūkius. Tai leidžia bendromis jėgomis kurti švaros kultūrą Lietuvoje ir geresnę patirtį mūsų klientams“, – sako tunelinių plovyklų vadovas Saulius Vaičekauskas.

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com