02.04.2021

Caverion Lietuva rūpinasi Continental gamyklos technine priežiūra Kaune

Statybos ir inžinerinių sistemų priežiūros įmonė „Caverion Lietuva“ pasirašė sutartį su Automobilių pramonės tiekėja UAB „Continental Automotive Lietuva“. Sutartis pasirašyta 3 metams su galimybe ją pratęsti dar 2-iems. Susitarimas apima Kaune esančios „Continental“ gamyklos pilną pastatų inžinerinių sistemų priežiūrą.

„Continental Automotive Lietuva“ pastatų ūkio valdymo paslaugų partnerius rinkosi labai atsakingai ir profesionaliai, todėl džiaugiamės, kad įveikėme net kelis griežtus atrankos etapus bei atitikome visus keliamus reikalavimus. Kaip partneriai stengsimės atlikti ne tik gamyklos ir jos sistemų techninės priežiūros darbus, bet ir užtikrinti gamybos proceso nepertraukiamumą, efektyviai naudoti išteklius bei atsakingai tvarkyti atliekas. Partnerystės sėkmės tikimybę didina ir tai, jog „Caverion Lietuva“ bei „Continental“ yra verslo etika bei vertybėmis panašios organizacijos, kurios savo veikloje vadovaujasi tvarumo, pasitikėjimo, socialinės atsakomybės principais.“ – įsipareigojimais dalinasi „Caverion Lietuva“ Pramonės objektų serviso grupės vadovas Gytis Janušauskas.

Vienos didžiausių pasaulyje automobilių pramonės tiekėjų „Continental“ gamykloje Kaune gaminami automobilių elektronikos produktai, skirti saugumo, komforto bei autonominio vairavimo funkcijoms. Statybų ir inžinerijos įmonei „Caverion“ patikėta beveik visų šios gamyklos inžinerinių sistemų priežiūra: vėdinimas su rekuperacija bei drėkinimu, šaldymas, šildymas, vandentiekis ir nuotekos, elektros sistemos, gaisro gesinimo ir aptikimo sistemos. Priežiūros darbų apimtyse yra ir įdomesnės, rečiau naudojamos įrangos, tokios kaip dujinė absorbcinė aušyklė.

Susisiekite su mumis

Norite daugiau informacijos, susisiekite su  rinkodaros ir komunikacijos vadove Kristina Brogiene kristina.brogiene@caverion.com, tel. +370 614 64164