26.08.2021

Baltijos jūra „Caverion“ širdyje

Baltijos jūra – tai nuostabus vandens telkinys su tūkstančiais salų ir dinamiška ekosistema, jungianti ją supančias šalis ir kultūras. Kiekviename jūros krante yra ir „Caverion“ namai. Galime drąsiai teigti, jog Baltijos jūra yra mūsų geografinė širdis.

Mums, kaip ir Jums, svarbu apsaugoti Baltijos jūrą, todėl kviečiame paremti fondą, besistengiantį švarinti ir išsaugoti  Baltijos jūrą, apsilankant mūsų išmaniajame mieste

 Pagalba jautriai ekosistemai 

 Baltijos jūra yra viena labiausiai užterštų jūrų pasaulyje. Kiekvieną vasarą žydrųjų dumblių žydėjimas užima vis didesnį jūros plotą, todėl tai pražūtinga kitoms ekosistemos rūšims. Klimato kaita pagreitina žalingą poveikį šiai subtiliai ekosistemai. Mes turime rūpintis Baltijos jūra, kad sukurtume sveiką ir tvarią aplinką žmonėms bei biologinei įvairovei.   

 Veiksmai, kurie daro teigiamą poveikį  

 Kuo daugiau bendradarbiausime siekdami švaresnės Baltijos jūros, tuo geriau. Tik bendromis pastangomis su mūsų užsakovais, darbuotojais, įmonėmis ir bedruomenėmis galime pagerinti Baltijos jūros būklę. „Caverion“ išsikėlė ambicingą tikslą, savo veikla prisidėti mažinant anglies dioksido kiekį atmosferoje. 

 Visuomenės švietimui labai svarbu naujos žinios ir informacija, todėl kviečiame Jus ir Jūsų draugus patyrinėti mūsų interaktyvų  išmanųjį miestą. Ši animuota svetainė pademonstruoja, kaip pažangiais inžineriniais sprendiniais galime mus supančią aplinką padaryti tvaresne.  

 „Caverion“ Baltijos jūros akcija  

 Paminėdami tarptautinę Baltijos jūros dieną, nusprendėme paskatinti Jus daugiau sužinoti apie tvarius ir išmanius miestus! Jūs apsilankote trijuose „Smart City“ objektuose, o „Caverion“ paaukoja Jūsų vardu Johno Nurmineno fondui, kurio tikslas –  apsaugoti Baltijos jūrą.  

 Apsilankykite „Smart City“ ir padėkite išsaugoti Baltijos jūrą 

 Kaip tai padaryti?

 Labai paprastai! Tiesiog:

  1. Eikite į išmanųjį miestą 
  2. Virtualiai aplankykite tris pastatus ir sužinokite, kaip padidinti miesto tvarumą. Jūsų apsilankymai sugeneruos Jums „žaliuosius taškus“.
  3. Uždirbus tris žaliuosius taškus, į Baltijos jūros rėmimo fondą nukeliaus 3 eurai! Kitaip tariant, visos kampanijos metu paaukosime 3 eurus už 3 Jūsų išmaniajame mieste aplankytas vietas!

 Iki pasimatymo mūsų mieste! 
 Caverion-Baltic-Sea.jpg

Ši kampanija skirta didinti supratimą apie išmaniojo miesto sprendinius, padedančius sukurti tvarią aplinką. Žalieji taškai, uždirbti netinkamais būdais (pvz., apsilankius robotams, pastebėjus pasikartojančius paspaudimais ir kt.), nebus skaičiuojami. 2022 metais „Caverion“ paskelbs apie galutinę surinktų lėšų paramai sumą.   

Susisiekite su mumis