855x481_Caverion-DUETTO.png
15.04.2022

Verlso namai „Duetto“ patikimose rankose

„Caverion Lietuva“ nuo metų pradžios rūpinasi sostinės Viršuliškių mikrorajone įsikūrusių verslo namų „Duetto“ technine inžinerinių sistemų ir konstrukcijų priežiūra bei procesų administravimu.

„Versle, kaip ir gyvenime, nuolat viskas keičiasi. Teikiant inžinerinių sistemų techninės priežiūros paslaugas, esame iniciatyvūs, visuomet padedame organizuoti ir valdyti naujus projektus, naujas užduotis susijusias su prižiūrimu objektu. Jau po kelių bendradarbiavimo mėnesių su „Duetto“, atsirado poreikis paruošti projektinius sprendimus ir renovuoti vėdinimo bei gaisro signalizacijos sistemas naujai įrengiamoms kavinės patalpoms. Šių darbų ėmėmės nieko nelaukdami ir juos sėkmingai vykdome. Taip pat „Duetto“ verslo namuose prižiūrime, kad visos inžinerinės sistemos veiktų nepriekaištingai, o galutinis vartotojas jaustųsi visapusiškai komfortiškai. Bendradarbiaudami stengiamės, kad apie mūsų suteiktų paslaugų kokybę liudytų puikūs klientų atsiliepimai, tikros ir pozityvia patirtimi paremtos rekomendacijos – dalijasi „Caverion Lietuva“ statinių ūkio valdymo paslaugų verslo direktorius Valentinas Jasinevičius.

Mūsų ekspertai teikia visas pastatų ūkio valdymo paslaugas, tokis kaip, inžinerinių sistemų techninę priežiūrą, sistemų atnaujinimo ir renovacijos darbus, pastatų techninio ūkio skaitmenizaciją, išmanių sprendinių diegimą. Mūsų energetikos ekspertai gali pateikti rekomendacijas, kaip nuolat gerinti jūsų pastato energijos vartojimo efektyvumą. Tūkstančiai objektų yra prijungti prie mūsų nuotolinių paslaugų centrų, kur daugiau kaip 90% visų kylančių aliarmų išsprendžiama per nuotolį.

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com