855x481 Smartview.png
10.08.2022

„SmartView“ – nauja paslauga klientams

Pažangių ir tvarių statybos bei inžinerijos paslaugų bendrovė „Caverion“ pristato „Caverion SmartView“ – skaitmeninę platformą – interaktyvųjį pastato dienoraštį. Ši paslauga leis nekilnojamo turto savininkams ir nuomininkams realiu laiku matyti ir vertinti pastato būklę. Kitose korporacijos šalyse pasiteisinusi sistema šiuo metu pristatoma jau ir Lietuvos rinkoje.  

Naujoji „SmartView“ sistema apjungia pastato skirtingų inžinerinių sistemų duomenis į vieną skaitmeninę sąsają. Vos keliais mygtukų paspaudimais klientas esamuoju laiku galės diagramose stebėti ir analizuoti inžinerines pastato sistemas bei atliekamus priežiūros darbus, teikti užklausas ir turėti visą reikalingą pastato įrenginių dokumentaciją vienoje vietoje. „SmartView“ platforma veikia debesų kompiuterijos pagrindu ir yra lengvai pasiekiama visais mobiliais įrenginiais.

Nekilnojamo turto eksploatacijoje stebimi pagrindiniai iššūkiai: investicijų planavimas, efektyvus energijos vartojimas, tvarumo ir aplinkosaugos savybių puoselėjimas bei pastato komforto ir mikroklimato užtikrinimas. Interaktyvusis pastato dienoraštis „SmartView“ klientui suteikia galimybę spręsti šiuos iššūkius. Platforma sudaryta iš skirtingų modulių, kuriuos klientas pasirenka pagal poreikį.

„SmartView“ sistemoje galima ne tik stebėti ir analizuoti patalpų mikroklimatą, pastato energijos sąnaudas, bet ir užsakyti naujas priežiūros darbų, remonto paslaugas, sekti jų vykdymo progresą. Perdirbamų atliekų kontrolės bei CO2 pėdsako skaičiavimo modulis pastato šeimininką skatins dar labiau prisidėti prie tvarios aplinkos kūrimo.

„Dar prieš kelis metus „SmartView“ testavimui pasirinkome savo centrinį biurą Vilniuje. Šiandien esame pasiruošę ir savo klientams palengvinti kasdienybę. Akivaizdu, jog šis įrankis padės mums ir klientams apie pastato priežiūrą kalbėti ta pačia kalba. Tikimės, kad „Caverion“ interaktyvusis pastato dienoraštis mūsų klientams pasirodys ir patrauklus, ir naudingas – būtent tai rodo kolegų patirtis kitose šalyse“, – sako statinių ūkio valdymo paslaugų verslo direktorius Valentinas Jasinevičius.

„Caverion Lietuva“ teikia visas pastatų ūkio valdymo paslaugas, tokias kaip, inžinerinių sistemų techninę priežiūrą, sistemų atnaujinimo ir renovacijos darbus, pastatų techninio ūkio skaitmenizavimą, išmanių sprendinių diegimą. Mūsų ekspertai gali pateikti rekomendacijas, kaip gerinti pastato energijos vartojimo efektyvumą.

 

Susisiekite su mumis

"Caverion Lietuva"
Skersinės g. 9, 08449 Vilnius
info.lt@caverion.com