Darbuotojų sauga ir sveikata
28.04.2021

Pasaulinė darbuotojų saugos ir sveikatos diena

Tarptautinės darbo organizacijos (TDO) iniciatyva balandžio 28 d. minima Pasaulinė darbuotojų saugos ir sveikatos diena. Ši tradicija gimė 2001 metais, o jos tikslas – skatinti kurti saugias, sveikas ir tinkamas darbo sąlygas visame pasaulyje bei atkreipti dėmesį į opiausias darbuotojų saugos problemas.

„Caverion Lietuva“ maksimaliai stengiasi, kad įmonės darbuotojai darbe jaustųsi saugiai ir turėtų visas galimas asmenines apsaugos priemones.

Pandemijos laikotarpiu, greitai prisitaikėme, kasdien sekame situaciją ir ieškome sprendimų. Esame sukaupę asmeninių apsaugos priemonių atsargų, kad nutikus nenumatytoms aplinkybėms, darbuotojų saugumą užtikrintume bent 3 mėnesius į priekį.

Bendrasis atliekamų darbų saugos lygis įmonėje yra 96,7 %. Rezultatas tikrai geras, bet visada skatiname neatsipalaiduoti ir tikime, kad mums pavyks pasiekti bei išlaikyti 100 % saugos rodiklį.

Taip pat tyliai džiaugiamės, kad jau bemaž 8 mėnesius dirbame saugiai!

Atsiminkime, kad darbuotojų sauga ir sveikata prasideda nuo mūsų pačių. Prieš darbus įvertinkime galimas rizikas, konsultuokimės su darbų vadovais, saugiai atlikime darbus ir po jų saugiai grįžkime į namus pas artimuosius, kuriems tikrai labai rūpi mūsų visų sveikata.

„Caverion Lietuva“ DSS tarnyba saugių darbų linki ne tik savo darbuotojams bet ir mūsų partneriams bei klientams!

Susisiekite su mumis