05.06.2020 Pranešimas

"Caverion" tampa tarptautiniu "IONITY" partneriu 5 valstybėse

Elektromobilių įkrovimo tinklą plėtojanti „IONITY“ partnerystę su „Caverion“ perkelia į tarpautinį lygį. „Caverion“ bus atsakinga už itin didelės galios elektromobilių stotelių transformatorių priežiūrą 5-iose Europos šalyse – Norvegijoje, Suomijoje, Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje.
„Įgyvendindami įkrovimo stotelių projektą, mes ieškojome tarptautinių partnerių, kurie galėtų mums pasiūlyti patikimą, profesionalų ir greitą, užtikrintos kokybės aptarnavimą. Su „Caverion“ partnerystė prasidėjo Norvegijoje, o šiandien, remdamiesi teigiama patirtimi, esame pasirengę žengti kitą partnerystės žingsnį.“, - sako Janas Haugenas Ihle, „IONITY“ ES Šiaurės regiono vadovas.

Norint išlaikyti didelės galios įkrovimo stoteles, reikalinga ypatinga techninė kompetencija ir patirtis. Sutartinius įsipareigojimus centralizuotai valdo „Caverion“ korporacija, o priežiūra patikėta kiekvienos šalies vietiniams ekspertams. „Caverion“ komandos įdirbis ir neeilinės kompetencijos technologijų srityje įgalina įmonę tapti patikimiausiais partneriais visoje Europoje.

„Didžiausia „Caverion“ ir „IONITY“ partnerystės stiprybė – vieninga vizija bei sutampančios vertybės: kiekvienu savo darbu siekiame judėti link darnios, tvarios ir inovatyvios ateities. Esu įsitikinęs, kad tai taps pavyzdiniu bendradarbiavimo atveju ir leis užtikrinti išskirtinės kokybės patirtį galutiniam vartotojui“ – dalinasi „Caverion Lietuva“ generalinis direktorius Egidijus Šydeikis.

„IONITY“ įkrovimo stotelės Lietuvoje – Panevėžio aplinkkelyje, Kauno rajone bei Kryžkalnyje – elektromobilių vairotojams ilgų atstumų keliones pavers realybe. Net 350 kW galios stotys, 100% naudojančios tik atsinaujinančios energijos išteklius, suteiks galimybę įkrauti EA mažiau nei per 20 minučių. O „Caverion“ ir „IONITY“ partnerystė užtikrins, kad paslauga būtų suteikiama greitai, kokybiškai, o svarbiausia – saugiai.

„IONITY“ yra bendra „BMW Group“, „Daimler AG“, „Ford Motor Company“, „VolksWagen Group“, „Audi“ ir „Porsche“ įmonė, plėtojanti spartaus elektromobilių įkrovimo tinklą. Turėdama daugiau nei 400 įkrovimo stotelių prie pagrindinių Europos greitkelių, „IONITY“ kuria pagrindinį Europos galingo elektrinių transporto priemonių įkrovimo tinklą.

 

Susisiekite su mumis