20.06.2018 Pranešimas

„Caverion Lietuva“ Kaune įsikūrė nauju adresu

„Caverion Lietuva“ Statinių ūkio valdymo paslaugų verslo Kauno skyrius įsikūrė naujose patalpose. Naujas adresas yra Partizanų g. 22A, Kaunas.
„Akivaizdu, jog produktyviam darbui reikia pakankamai erdvės. Mūsų padalinys auga, todėl naujos vietos klausimas jau brendo senai. Išsirinkome šias patalpas, nes galėjome susidėlioti vidaus išplanavimą pagal savo poreikius. Džiugu, kad dabar daugiau vietos turime darbuotojų susirinkimams, įrankių sandėliavimui. Po įtemptos darbo dienos kolegos gali atsipūsti poilsio zonoje ir nusiprausti dušinėse. Naujas biuras yra arčiau miesto centro ir tai tikrai motyvuoja darbuotojus,“ – įkurtuvių įspūdžiais dalinasi Statinių ūkio valdymo paslaugų verslo Kauno skyriaus vadovas Darius Šokaitis.

Renovuoto pastato 4-iuose aukštuose įsikūrė ne tik „Caverion Lietuva“ Statinių ūkio valdymo paslaugų verslo Kauno skyrius. Čia darbo vietas įsirengė ir Kaune reziduojantys įmonės Pramonės objektų skyriaus Automatinių gaisro gesinimo sistemų grupės bei Automatikos ir silpnų srovių skyriaus specialistai.

Susisiekite su mumis