Privatumo politika

UAB „Caverion Lietuva“ (toliau Caverion) gerbia savo svetainės naudotojų privatumą, todėl informuoja, kokią informaciją mes kaupiame ir kam ji gali būti naudojama. Mes įsipareigojame ginti ir saugoti savo paslaugų naudotojų privatumą, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti jūsų pateiktus asmeninius duomenis internetinėje svetainėje www.caverion.lt (toliau svetainė), vadovaujantis galiojančių šalies įstatymų reikalavimais.  
Naudodamiesi Caverion internetine svetaine, Jūs sutinkate su mūsų privatumo politikos sąlygomis. Naudodamiesi mūsų svetaine Jūs sutinkate su mūsų slapukų ( angl. cookies) išsaugojimo ir panaudojimo tvarka, laikantis šios politikos nuostatų. Caverion turi teisę keisti Privatumo politiką, todėl patariame Jums retkarčiais peržiūrėti informaciją apie tai mūsų svetainėje.

 Sąvokos
Caverion“, „mes“ arba „Įmonė“:  UAB „Caverion Lietuva“ įmonės kodas LT211495540, adresas Skersinės g. 9 Vilnius, Lietuva. Tel. +370 5 273 8200. El. p. Info.lt@caverion.com
Asmens duomenys: visų rūšių informacija, kuri tiesiogiai ar netiesiogiai gali būti siejama su fiziniu asmeniu ar duomenų subjektu. 
„Naudotojas (-ai)“, „Jūs“ arba „Klientas“: šios svetainės naudotojas (-ai)
„Svetainė“: svetainė, kurią galima pasiekti šiuo pagrindiniu URL caverion.lt ir taip pat mūsų korporacijos ar kitų šalių domenai, kampanijų tiksliniai tinklalapiai (pvz., hub.caverion.com) ir Caverion socialinės žiniasklaidos platformos.

Asmens duomenų rinkimas

Caverion vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir yra užsiregistravusi savo klientų duomenų bazes Asmens duomenų valdytojų valstybės registre. 
Caverion surinktus asmens duomenis naudoja šiais tikslais: 
  • teikti informaciją, pagrįstą konkrečiais naudotojo poreikiais bei interesais, įskaitant el. pašto rinkodaros pranešimus, programas, asmeninius pardavimo skambučius ir t. t.; 
  • organizuoti konkursus ir kitą reklaminę veiklą;
  • pranešti naudotojui apie pakeitimus, susijusius su mūsų politika bei paslaugomis;
  • užtikrinti, kad mūsų svetaine būtų saugu naudotis įvairiais įrenginiais;
  • tobulinti svetainės turinį;
  • apdoroti ir tvarkyti skundus ir prašymus;
  • analizuoti bei gerinti savo paslaugas, vykdant klientų apklausas ir renkant atsiliepimus iš svetainės.

Asmens duomenų saugojimas
Registruodamiesi ir nurodydami savo asmens duomenis šioje svetainėje, Jūs laisva valia sutinkate ir vienareikšmiškai patvirtinate, kad Jūsų pateikta informacija gali būti perduodama į užsienyje esančius Caverion korporacijos serverius.  Mes užtikriname, jog svetainės naudotojo pateikiami asmens duomenys yra visapusiškai apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų. Mes garantuojame, kad mūsų saugojamų asmens duomenų apsaugos lygis atitinka Lietuvos Respublikos atitinkamų teisės aktų reikalavimus.  
Slapukai
Šioje svetainėje įdiegti slapukai naudojami taip, kad jokiais būdais nepažeistų mūsų paslaugų naudotojų privatumo. Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kuriuos mūsų serveris išsiunčia į Jūsų kompiuterio kietąjį diską. Slapukų naudojimo tikslas nustatyti Jūsų naudojimosi šia svetaine įpročius. Mūsų tikslas – kiek įmanoma sukonkretinti informaciją apie mūsų paslaugas pagal Jūsų interesus. Slapukai taip pat gali būti naudojami tiesioginėje rinkodaroje, skirtoje kampanijoms ar rinkodarai, grindžiamai naudotojų sąrašais ir pakartotine rinkodara. Tokios rinkodaros tikslas yra teikti informaciją naudotojams apie jiems aktualias kompanijos paslaugas, kuriomis jau anksčiau domėjosi bendrovės svetainėje. Sukaupta informacija taip pat gali būti panaudota demografijos, interesų ir GDN (Google Display Network/vaizdinės reklamos tinklo) ataskaitų tikslais. Mūsų slapukai nerenka jokių naudotojų asmeninių duomenų, todėl pagal juos nustatyti asmens tapatybės yra neįmanoma.   
Slapukai nesuteikia prieigos prie galinio įrenginio duomenų saugojimo laikmenos, kaip pavyzdžiui kietasis diskas, ar galimybės kopijuoti ten saugomus duomenis. Naudotojas gali užblokuoti slapukus, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, bet tai gali sumažinti tinklalapio funkcionalumą, todėl mes to nerekomenduojame. Be to, naudotojas bet kada gali ištrinti slapukus savo internetinėje naršyklėje. 
Gavus Jūsų sutikimą, informacija apie Jus gali būti renkama rinkodaros tikslais panaudojant trečiųjų šalių paslaugų teikėjų (pvz. Google) sistemas, pagrįstas naudotojų sąrašais. Naudotojų sąrašais paremta rinkodara naudoja sąrašus sukurtus šioje svetainėje naudojamų naudotojo slapukų pagalba. Reklamos politika, taikoma naudotojų sąrašais paremtoje rinkodaroje, apima demografiją, Google interesais paremtą reklamos politiką, kurios naujausią versiją galite rasti adresu  http://support.google.com/adwordspolicy/bin/answer.py?hl=fi&answer=143465
Naudotojas gali, jei to pageidauja, administruoti naudotojų sąrašais paremtą rinkodarą Your Online Choices svetainėje: http://www.youronlinechoices.com/lt Su Google rinkodara susijusius reklamos nustatymus galima tvarkyti adresu: http://google.com/ads/preferences
Pakartotinė rinkodara
Naudotojams reklama gali būti pateikiama naudojant trečiųjų šalių paslaugų teikėjų, tokių kaip Google ir Facebook, sistemas. Šie paslaugų teikėjai įdeda pakartotinės rinkodaros sekimo slapukus, kad galėtų teikti reklaminius skelbimus. Pakartotinė rinkodara Caverion padeda rinkodarą pritaikyti pagal Jūsų interesus. 
Tiesioginė rinkodara
Šioje svetainėje galite būti paprašyti nurodyti, ar tam tikrą informaciją norite gauti el. paštu ir (arba) paštu. Jei tai padarysite, sutiksite, kad Caverion Jūsų asmens duomenis gali naudoti teikiant  Jums informaciją apie paslaugas, akcijas ir kt. 
Savo nuostatas dėl tiesioginės rinkodaros galite bet kada pakeisti naudodamiesi atsisakymo parinktimi, kuri yra kiekviename tiesioginės rinkodaros pranešime. Jei tai padarysite, Caverion Jūsų kontaktinę informaciją pašalins iš el. pašto adresų sąrašo, tačiau Jūsų asmens duomenys liks saugūs mūsų klientų duomenų bazėje.
 
Ryšių su klientais informacija
Jeigu Jūs jau esate mūsų klientas, tačiau nenurodėte jokios savo nuostatos, darome prielaidą, kad Caverion gali siųsti Jums  informaciją el. paštu siųsti, susijusią su Jūsų, kaip kliento, interesais. Kaip ir tiesioginės rinkodaros atveju, to galite atsisakyti naudodamiesi tokiuose el. laiškuose pateikiama atsisakymo parinktimi.
Svetainės analitika
Šioje svetainėje naudojama svetainės analitika - Google Analytics, kuri yra Google eksploatuojama tinklo analitinė paslauga. Svetainės analitika naudoja slapukus (tekstinius failus) analizuojant svetainės lankomumą. Ši slapukų generuojama informacija (pvz. IP adresai) perduodama paslaugos teikėjui (Google Jungtinėse Valstijose), kuris ją išsaugo. Paslaugos teikėjas panaudoja šią informaciją pateikdamas ataskaitas svetainės savininkams ir siūlydamas kitas paslaugas, susijusias su svetainės veikla ir interneto naudojimu.
Paslaugos teikėjas gali perduoti duomenis trečiosioms šalims, jei to reikalauja įstatymai, arba kai trečiosios šalys jų vardu apdoroja informaciją.  
Paslaugos teikėjas nesusies Jūsų IP adreso su kitais turimais duomenimis. Jūs galite atjungti slapukus pakeisdami savo naršyklės nustatymus, tačiau tai sumažins svetainės funkcionalumą. 
Naudodamiesi šia svetaine ir joje naršydami Jūs sutinkate, kad svetainės analitikos paslaugos teikėjas apdorotų Jūsų asmeninius duomenis, vadovaujantis šia politika joje aprašytais tikslais.  
 
Teisė uždrausti procesą
Jūs turite teisę mums uždrausti Jūsų asmens duomenis tvarkyti tiesioginės reklamos, elektroninės prekybos ir kitais rinkodaros komunikacijų, rinkos tyrimų ir viešosios nuomonės apklausų tikslais. Tai galite padaryti pranešdami mums elektroniniu paštu info.lt@caverion.com. Rinkodaros pranešimus elektroninėmis priemonėmis (el. paštu, sms ir kt.) Jums siunčiame, tik tuomet, jei davėte sutikimą tokius pranešimus gauti. Jūs visada turite galimybę prenumeratos atsisakyti. 
Teisė susipažinti su duomenimis ir juos ištaisyti
Jūsų turite teisę susipažinti su mūsų duomenų bazėje saugomais savo asmens duomenimis: Šiuo tikslu mums turite pateikti asmeniškai pasirašytą prašymą ar kitu panašiu būdu patvirtintą dokumentą arba patys pas mus atvykti. Savo asmens duomenis taip pat galite peržiūrėti, atnaujinti, šalinti ir ištaisyti patys arba paprašyti, kad tai padarytume mes. Jūs turite teisę savo asmens duomenų nemokamai prašyti kartą per metus. Atkreipkite dėmesį, jei pateiksite prašymą nebenaudoti Jūsų asmens duomenis, Caverion nebegalės Jums pateikti informacijos, kurios prašėte.

Trečiųjų šalių svetainės ir paslaugos

Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių svetaines, t.y. kitų įmonių, organizacijų ar privačių asmenų internetinius tinklalapius. Šios trečiųjų šalių svetainės Asmens duomenis gali tvarkyti pagal kitas sąlygas nei Caverion. Atkreipkite dėmesį, jog Caverion neprisiima atsakomybės už tokių internetinių tinklalapių turinį, privatumo politiką ir klientų duomenų saugumo principus.
Mūsų Svetainė Jums gali suteikti galimybę dalytis savo turiniu ir jį populiarinti socialiniuose tinkluose (pvz., „Facebook“, „Twitter“ ir kt.). Jūsų turinio ir su juo susijusios informacijos (įskaitant asmens duomenis, jei tokių yra) naudojimui tokiuose tinkluose taikomos atitinkamų paslaugų teikėjų sąlygos bei privatumo politika. Mes neturime prieigos prie šių trečiųjų šalių paslaugų, jų negalime kontroliuoti ir mūsų privatumo politika joms nėra taikoma.
Privatumo politikos atnaujinimas
Caverion turi teisę keisti šią Privatumo politiką. Caverion tikisi, kad Jūs kartkartėmis peržiūrėsite šią Privatumo politiką ir susipažinsite su naujausiais pakeitimais. 
Kontaktiniai duomenys
Jūs galite bet kada susisiekti su mumis dėl savo asmens duomenų pasitikrinimo. Dėl papildomos informacijos maloniai prašome su mumis bendrauti pasinaudojant mūsų svetainėje pateikiama forma „Susisiekite“.